Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve elverişli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın simultane insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın bapsı son nokta ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, nitelikli bir yangın kapısının elan mualla bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Temel özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok etkili sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın emin bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve herhangi bir yangın simultane binadan tam çıkış için kullanılması gerekir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz allıkınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çaldatmaışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca devinme etmesi ve mukteza çkırmızıışmaların da buna bakarak konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; ön nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında anayasa olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Sandık üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr mualla kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya doğruca ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Böylecene imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page